A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

26 лютого - День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

26 лютого 2024 року в Україні відзначають 10 років початку спротиву окупації Криму та початку війни, яку розгорнула російська федерація проти України. З метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території — в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, з нагоди відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей  Президент України Володимир Зеленський видав Указ №58/2020, яким встановив 26 лютого День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

08:48 26.02.2024

Другі роковини повномасштабної війни...

24 лютого 2024 року виповнюється 2 роки від початку широкомасштабного вторгнення на територію України. А військові дії розпочалися ще 10 років тому у лютому 2014 року. З метою формування почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу, пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті, поваги до Збройних сил України й усіх причетних до справи захисту нашої Вітчизни в ЗЗСО проведено ряд заходів: учні  вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіальних дощок; провели години пам’яті, уроки мужності, виховні години: «Плакала калина», «Слава незламним Героям України», «Вистояли - переможемо!»  «Лютий довжиною в 2 роки», «Два роки незламності», «Незламні серцем та духом», «Яким я бачу майбутнє своєї України», «Не забудем і не пробачим», «Перемога за нами!», відео-уроки з обговоренням «Що таке війна?», «730 днів НЕСКОРЕНОСТІ», «Хоробрі серця навколо нас»; конкурси малюнків на тему: «Ми віримо в ПЕРЕМОГУ!», «2 роки незламності»; перегляд презентації «Ніколи не пробачимо»; урок-реквієм «А ми тую червону калину підіймемо…»; оформлення інформаційного стенду «Герої перших днів війни».

14:55 23.02.2024

Семінар-практикум методичної спільноти вчителів історії та правознавства

21 лютого 2024 року на базі ОЗО Богуславського академічного ліцею №1 відбувся семінар-практикум методичної спільноти вчителів історії та правознавства на тему «Сучасний урок: шляхи вдосконалення, як основа ефективної та якісної освіти». Івченко Катерина Андріївна з учнями 9 класу провела відкритий урок «Як стати щасливим. Шлюб та сім’я». Запрошеним гостем була спеціаліст Богуславського відділу ДРАЦС, яка ознайомила присутніх із законодавчими змінами щодо укладання шлюбу під час воєнного стану в Україні. Учасники семінару обмінялися напрацюваннями щодо правового виховання в школі, окреслили проблемні аспекти та шляхи їх вирішення.

14:35 22.02.2024

Визначено представників районного етапу з баскетболу серед дівчат

21 лютого 2024 року в ОЗО Богуславському академічному ліцеї № 1 проходили змагання ІІ (територіального) етапу «Пліч-о-пліч» Київських обласних ігор серед дітей «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з баскетболу» під девізом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

08:55 22.02.2024

20 лютого - День вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні...

    20 лютого 2024 року - десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє. Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його      готовності боротися за свої права та гідність. Однак він є також трагічною сторінкою в історії України, коли мирні протести на Майдані перетворилися на кровопролитну боротьбу за майбутнє країни. 

08:09 20.02.2024

Підготовку до "Джури" - розпочато

16 лютого 2024 року на базі Богуславського ЦДЮТ відбулася нарада відповідальних за підготовку рою (команди) до підготовчого (територіального етапу) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

17:41 16.02.2024

Визначено кращих із черліденгу

Спортивна гімнастика, акробатика, танці, а також командна підтримка, позитивні емоції - це все поєднує в собі такий вид спорту як черлідиенг.

11:45 16.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень