A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Маскувальні сітки для захисників з Богуславщини

Дата: 12.07.2022 15:06
Кількість переглядів: 84

Понеділок… За вікном — похмуро та дощить, а у фойє міської філії Базового комунального клубного закладу "Будинок культури" Богуславської міської ради протягом дня було «спекотливо» й гамірно. Тут наші невтомні майстрині продовжують свою кропітку й непросту роботу над в’язанням 137-ої маскувальної сітки та «ювелірять» над виготовленням «кікімор». Замовлень на маскувальні засоби надходить багато, тому й сьогодні працівники БККЗ «Будинок культури» та КЗ «Публічна бібліотека» викроїли вільну годину, аби підтримати наших чарівних волонтерок і внести свою лепту в добру справу. До речі, готові маскувальні сітки сьогодні вже забрали й відправлять на передову. Відправлять туди, де воюють наші із вами земляки, захисники із Богуславщини.

Хтось розрізав тканину на стрічки, хтось в’язав основу для сітки, хтось виплітав гачком майбутній маскувальний костюм «кікімору», а маленька помічничка Діанка в цей час поєднувала улюблене заняття із допомогою дорослим. Дівчинка, практикуючи катання на роликах, розвозила нарізані із тканини стрічки майстриням, аби вони не відривалися від процесу в’язання.

Разом, приділивши хоч пів години свого часу, ми зробимо багато, тому запрошуємо всіх небайдужих жителів громади приєднатися до в’язання маскувальних сіток і завітати до Будинку культури за адресою: м.Богуслав вул. Острів, 2. Тут на вашу допомогу чекають щодня із 10-ої години ранку. Якщо є можливість, то бажано прихопити із собою натуральну тканину будь-якого кольору, яку тоді пофарбують у зелено-синьо-чорні відтінки.

Разом приблизимо Перемогу, адже майстрині не просто в’яжуть маскувальні засоби, вони ще й вкладають у них свою любов і турботу, які будуть ще одним захистом для наших героїв!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень