A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

4 липня стартує онлайн проєкт "Єдина Україна"...

Дата: 29.06.2022 11:19
Кількість переглядів: 121

Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації інформує про старт онлайн проєкту «Єдина Україна» для тих, хто хоче знати більше про історію України та її культуру, як розрізняти пропаганду від історичної правди та багато іншого.

Почни думати як українець! Для цього реєструйся за посиланням на 14-денний онлайн захід, який стартує вже 04 липня. Тут тебе чекають кращі історики України з Університету Григорія Сковороди в Переяславі, відомі українські особистості, які творять майбутнє України. Зірки українського шоу-бізнесу, активісти фондів волонтерства та допомоги ЗСУ, режисери українських художніх фільмів про історію України. Лекції онлайн-заходу: «Історія України – між правдою і міфами», «Історична декомунізація», «Російські міфи», «Голодомор: чому ми такі». Тренінги: «Який ти декомунізатор?». День відомих людей – «Хто творить імідж України» (українські журналісти, співаки, активісти) – поспілкуйтесь з відомими спікерами та дізнайтесь, що мотивує українців створювати українську культуру: музику, фільми, картини. Програма проекту насичена живими дискусіями, змістовними, а головне короткими лекціями, тренінгами, обговореннями. Ви отримаєте: спільноту, де всім важливе майбутнє України; знайомства з організаціями, які творять це майбутнє; нові знання з історії; навички з медіаграмотності; навички аналізувати «правду» та реалізовувати себе у сфері національно-патріотичного виховання. Пізнай українську ідентичність – приєднуйся до команди тих, хто прагне відчути себе ближче до історії та традицій України.

Реєструйся за посиланням:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSdj7Hu3JwBCbzAUp-xtGnQnQRFA-xJ4xEHincddSuYUPWJI3w%2Fviewform%3Fusp%3Dsend_form%26fbclid%3DIwAR0TTO-JKwFM4WdKHEdrZR-NBGfRZPsL5h3d5aiS5ym90XbQv_FFOoOSzQI&h=AT0JVOfk0T9B90cYC4L4y_nbGfKwICYmk2JjtB52rrbOeGCppRzjZ5nAh5DnS_z5T-nv3T05Yp04yxc6z6-_eo-ylKYrGndXjNDSrYaoi9mT5gqvgeeEL43dXEj5m1BraV-7&__tn__=-UK-R&c[0]=AT1jqXsHuLbL4kWdTPvHbZpOpOWZLcpDHta-Jv0XiI4rkIvMeuXywmZMOILLI01auSs4cz1UWEfq-H2LgaM8w6ibTtHxRR4ANqeQG8dEoof4VwW1AqsNJJhnziUrsWQBBZeOq6D-1OvkkJWTVkwySyuC5K8oTZlrKtIb82iuD9a5SfXmnbFOYCU6ySo5IVmHN8VjUCJYhwф

Передай друзям хай приєднуються!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень