A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Вітання з Останнійм дзвоником

Дата: 10.06.2022 12:56
Кількість переглядів: 99

Останній дзвінок – це закінчення навчального року, це веселе та сумне свято одночасно. Вперше в Україні закінчення навчального року пройде на тлі воєнних дій. Без урочистої лінійки проходять святкування, але від цього це свято не стало менш важливим.

Дорогі випускники! Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. 

 

Найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм,  життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства.

І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Бажаємо всім гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.  Всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя. 

Нехай Господь благословить і зміцнить усіх нас і нашу рідну країну!

З вірою в ЗСУ та Перемогу України!

До зустрічі у новому 2022/2023 навчальному році!

Начальник СГУ ВК БМР          Оксана ПОЛІЩУК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень