A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Міні-змагання зі спортивного орієнтування стали заключними в територіальному етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

23 березня в рамках проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" відбулись міні-змагання зі спортивного орієнтування серед учнів 5-7 класів, які займаються в гуртках туристсько-краєзнавчого напряму Опорного Закладу Освіти Богуславське НВО "Ліцей №3-МАН".

09:54 29.03.2024

Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення

Діяльнісний підхід в освіті – це спрямованість освітнього процесу на розвиток ключових компетентностей і наскрізних умінь особистості, застосування теоретичних знань на практиці, формування здібностей до самоосвіти і командної роботи, успішну інтеграцію в соціум і професійну самореалізацію.

17:06 28.03.2024

Формування творчої особистості та створення умов для самореалізації учня на уроках образотворчого мистецтва

27.03.2024 року на базі ОЗО Богуславського НВО «Ліцей №3 - МАН» відбулось засідання круглого столу вчителів образотворчого мистецтва з теми: «Формування творчої особистості та створення умов для самореалізації учня на уроках образотворчого мистецтва».

08:39 27.03.2024

Формування медіаграмотності здобувачів освіти на уроках української мови і літератури, зарубіжної літератури

26.03.2024 року на базі Богуславського НВО «Ліцей №3-МАН» відбувся семінар–практикум для вчителів української мови та літератур, зарубіжної літератури з теми: «Формування медіаграмотності здобувачів освіти на уроках української мови і літератури, зарубіжної літератури».

14:23 26.03.2024

Арт-педагогіка як інноваційна технологія особистісно орієнтованого навчання та виховання

22.03.11.2024 року на базі ОЗО Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН» для вчителів 3 класів, відбулися методичні посиденьки з теми: «Арт-педагогіка як інноваційна технологія особистісно орієнтованого навчання та виховання». В ході  заходу було обговорено ряд питань:

11:43 25.03.2024

Програма забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на період до 2030 року

Державна цільова національно-культурна програма  передбачає забезпечення додержання конституційних гарантій і створення умов для всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на всій території України, сприяння опануванню української мови та підвищення престижу використання, посилення її ролі в українському суспільстві як засобу зміцнення державної єдності, захисту національного мовно-культурного та мовно-інформаційного простору.

11:38 25.03.2024

«Оновлена інформатика – IT-студії»

 Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України за підтримки програми EU4DigitalUA презентує проєкт «Оновлена інформатика – IT-студії», який передбачає новий підхід до навчання з максимальним фокусом на практику та застосування навичок у реальних ситуаціях.

10:38 25.03.2024

60 девайсів для закладів освіти громади

Ми живемо в час активного розвитку інформаційних технологій, де телефон, комп’ютер, планшет та інші гаджети стали важливими елементами сучасного суспільства. Без цих пристроїв не обходиться практично жодна сфера життя людини, ми використовуємо їх і для роботи, і для дозвілля. Крім того, при правильному підході, смартфони, планшети і ноутбуки є відмінними помічниками в освітньому процесі, а також можуть стати потужним інструментом для підвищення якості й ефективності навчання. Завдяки багатофункціональності та мобільності таких пристроїв можна забезпечувати неперервність навчального процесу, дозволяючи продовжити навчання не тільки в школі, але й за її межами.

14:37 22.03.2024

Юні ДЮПРці тренуються, щоб стати справжніми рятувальниками

Зацікавити молодь та відірвати її від гаджетів - в наш час це неабиякий виклик для освітян і для рятувальників. А зацікавити юних пожежних...для цього вже потрібно щось нове і незвичне. Сьогодні до рятувальників міста Богуслав завітали учні школи № 3 «Мала академія наук», а саме юні ДЮПРці з команди “Стихійники”. Саме члени цього молодіжного руху є активними помічниками вогнеборців. 

09:11 22.03.2024

«Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг!» – Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича

З 1 березня по 1 липня 2024 року проходить прийом конкурсних робіт на шостий Всеукраїнський конкурс патріотичних творів імені Олени Теліги та Олега Ольжича.

16:22 21.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень